Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Passion4Kids'
12apr 2017

Passion4Kids

Woensdag 12 april 2017, van 18:00 uur tot 22:00 uur.

Passion4Kids
Het muziekspektakel van het onderwijsjaar. Het Paasverhaal over het lijden van Jezus Christus wordt verteld en gezongen door leerlingen van kindcentrum De Notenbalk. Vooraf gaan kinderen, ouders en belangstellenden met het kruis door de omliggende straten. Iets wat uniek is in Zwijndrecht en wat u gezien moet hebben. Van harte welkom!

Vandaag voeren de kinderen en leerkrachten van christelijk kindcentrum De Notenbalk de Passion4Kids op; een uniek muziekevenement naar het voorbeeld van de bekende tv-productie The Passion. Dit jaar neemt burgemeester Dominic Schrijer van de gemeente Zwijndrecht de rol als verteller op zich. Voor de eerste keer is er ook een voorprogramma waarin oud-spelers Koen van der Velden (de rol van Jezus in de eerste editie), Mischa Boereboom (vertolkte de rol van Maria in de tweede editie) en Samantha Hensen (vertolkte de rol van Petrus in de tweede editie) drie liederen samen zingen.

Passion4Kids vertelt het paasverhaal uit de Bijbel over het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus. Vanaf 19.00 uur trekken - net als op televisie - de kinderen, ouders, medewerkers en andere belangstellenden met een groot verlicht kruis door de straten van de wijk Heer Oudelands Ambacht. Hun tocht eindigt bij het hoofdpodium op het plein van het kindcentrum. Daar barst om 19.30 uur het spektakel los met zang, dans en spel. De voorbereidingen zijn begin dit jaar gestart. De kinderen van groep 5 tot en met 8 hebben auditie gedaan en zijn daarna onder begeleiding van een zangcoach druk aan de slag gegaan om de bekende Nederlandse popliederen uit hun hoofd te leren. Ook hebben ze filmbeelden gemaakt. Tijdens het evenement worden deze geprojecteerd op een groot scherm om het verhaal nog meer kracht bij te zetten

Helpt u mee?
Het belooft een prachtig spektakel te worden. Via www.geefonderwijs.nl/projecten/passion4kids kunt u een bedrag doneren voor dit project. Alle kleine beetjes helpen. Afhankelijk van de hoogte van het bedrag biedt De Notenbalk een tegenprestatie in de vorm van bijvoorbeeld naamsvermelding. Helpt u mee? Alvast heel hartelijk bedankt.

Contactinformatie:
Locatie: Bazuinstraat 26
Organisator: Kindcentrum De Notenbalk
Website:http://www.notenbalk-zwijndrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!