Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'From Selfie to Art - Expositie Angelika Poels'
11apr 2017

From Selfie to Art - Expositie Angelika Poels

Van dinsdag 11 april 2017 tot en met donderdag 11 mei 2017, van 13:30 tot 17:00 uur.

Angelika Poels uit Deurne exposeert haar prachtige schilderijen in de gezellige galerie van Marielle Braanker. Angelika laat in haar schilderijen haar denkbeelden van deze moderne tijd zien. Het snelle, het vluchtige; beelden die door elkaar heen lopen waardoor vervreemding ontstaat.

Bij de serie “ From Selfie to Art “ schildert ze abstract waardoorheen het realisme van de Selfie schijnt. In al haar schilderijen is de vervreemding terug te zien. Poels houdt ervan om te blijven ontdekken, ze zegt: “Ik denk dat ik altijd inspiratie blijf hou den omdat ik nieuwsgierig naar de wereld toe kijk en steeds weer enthousiast raak”.

De combinatie van het kleurrijke werk van Angelika met de glasobjecten van Mariëlle maakt de expositie zeker een bezoekje waard. De expositie loopt tot 11 mei.

Galerie Glas is na afspraak dagelijks geopend. Wilt u liever geen afspraak maken? Dan is de galerie elke eerste zaterdag van de maand te bezoeken tussen 13.30 en 17.00 uur. Voor extra openingstijden voor deze expositie kijkt u op de website.

Contactinformatie:
Locatie: Galerie Glas, Burgemeester Doornplein 8
Organisator: Marielle Braanker
Email:mariellebraanker@gmail.com
Website:www.marielle-braanker.nl


Deel dit bericht met je vrienden!