Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Haakmarathon in Kubiek'
08apr 2017

Haakmarathon in Kubiek

Zaterdag 8 april 2017, van 10:00 uur tot 22:00 uur.

Wij van het haakcafé van Kubiek (een groep enthousiaste creatievelingen op het gebied van haken) organiseren voor de derde keer een haakmarathon. Elk jaar wordt er een goed doel uitgezocht en dit jaar is er gekozen voor het Dierenasiel Louterbloemen. Het Dierentehuis Louterbloemen neemt dieren op die zwerven of waarvan afstand wordt gedaan. En vangt doorlopend dieren op. Ze krijgen aandacht en goede verzorging en worden weer in conditie gebracht. Daarna gaan ze op zoek naar een nieuw tehuis. De gemeentelijke vergoeding voor huisvesting, verzorging, voeding en medische kosten is niet toereikend en daar gaan wij proberen te helpen.

We gaan tijdens de marathon knuffeltjes haken voor de poezen en de honden. De marathon waar dit jaar ook gebreid kan worden word deze keer groter dan ooit. Zo is er een mini rommelmarkt, er worden workshops gegeven en is er een loterij met prachtige prijzen. De opbrengst van dit alles is voor het Dierenasiel de Louterbloemen in Dordrecht.

Haak aan op 8 april en steun daarmee het asiel. Geen tijd om de hele dag bij ons aan te sluiten, je bent ook welkom als je maar even kan. Ook kan er deze dag  schone oude kleding worden ingeleverd ten bate van het asiel.

Contactinformatie:
Locatie: Zwaluwstraat 1
Organisator: Wijkcentrum Kubiek
Telefoonnummer: 612 63 64
Email:kubiek@diverz.info
Website:http://www.diverz.info


Deel dit bericht met je vrienden!