Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimer Café'
05apr 2017

Alzheimer Café

Woensdag 5 april 2017, van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Vandaag vind er in de Salon van Swinhove een Alzheimercafé plaats. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De entree is gratis, wel wordt een bijdrage voor de consumpties gevraagd.

Thema vandaag: Wat als het leven met dementie niet meer gaat; als het te zwaar wordt?
Vanavond gaan we in gesprek met dokter A Pluim Mentz, specialist ouderengeneeskunde Swinhove, over dit moeilijke onderwerp.

Deze avonden is de Casemanager van de Swinhove Groep aanwezig evenals, afwisselend, medewerkers van de Zichtbare Schakel, De Blije Borgh, MEE, SWOZ en Yulius. Zijn staan klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken. Ook is er een informatiestand waar u folders en boeken over alle vormen van dementie kunt inzien, lenen en eventueel aanschaffen.

Het Alzheimer Café is bedoeld voor partners en familie samen met de Alzheimer patiënt, maar ook voor vrienden, mantelzorgers, hulpverleners en al diegenen die op enigerlei wijze te maken hebben met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie.

De Salon van Swinhove is te vinden aan de Plantageweg 3. Het Alzheimer café wordt georganiseerd in samenwerking met Alzheimer Nederland afdeling Dordrecht e/o, De Swinhove Groep, De Zichtbare Schakel, MEE, SWOZ, Yulius, en De Blije Borgh.

Contactinformatie:
Locatie: Swinhove, Plantageweg 3
Organisator: Carla van der Slot
Telefoonnummer: 06-54 665 264
Email:alzheimercafezwijndrecht@gmail.com
Website:http://www.alzheimer-nederland.nl


Deel dit bericht met je vrienden!