maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Burgemeester Schrijer bezoekt Midden-Inn / Expositie Arie Wols

Burgemeester Schrijer bezoekt Midden-Inn / Expositie Arie Wols

30 maart 2017
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

Een jaar geleden werd wooncentrum Midden-Inn in Heerjansdam officieel geopend. Inmiddels zijn alle appartementen bewoond en is het een bruisende ontmoetingsplek, waar allerlei activiteiten georganiseerd worden. Hoog tijd voor burgemeester Schrijer om eens een kijkje te gaan nemen. Dit doet hij op donderdag 30 maart om 10.00 uur.

De burgemeester zal tijdens zijn bezoek een rondleiding krijgen door het wooncentrum en kennismaken met een aantal bewoners. Daarnaast zal hij de expositie van de Heerjansdamse kunstenaar Arie Wols (1945-1998) openen. De expositie zal daarna nog geruime tijd voor iedereen toegankelijk zijn. 

Expositie Arie Wols
Van landschappen tot abstracte portretten: Arie Wols was van vele markten thuis. Meerdere donoren, vanuit Heerjansdam en daarbuiten, hebben werken uit eigen collectie beschikbaar gemaakt om ten toon te stellen. Over het uitgebreide werk en overlijden van de kunstenaar is destijds ook een film gemaakt, die eveneens zal worden vertoond. Gerben Stolk, voorzitter van de Woningbouwvereniging Heerjansdam: ‘Helaas heeft door enkele factoren zijn uitgebreide oeuvre niet die aandacht gekregen, die hij zeker verdiende. Met deze expositie wordt daar verandering in gebracht. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en te genieten van de werken van deze bijzondere kunstenaar.’

Info

Organisator:

Adres:

Woningbouwvereniging Heerjansdam

Midden-Inn, Sportlaan 10A (Heerjansdam)

Deel dit bericht met je vrienden!