maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Presentatie Talli Los: Ergonomisch dragen

Presentatie Talli Los: Ergonomisch dragen

28 maart 2017
Van 19:45 uur tot en met 21:00 uur

Ouders die hun kindje dragen in een doek of draagzak is niets nieuws. Het gebeurt al eeuwenlang! Talli Los, draagconsulent van Draagprachtig, neemt bezoekers op dinsdag 28 maart van 19.45 – 21.00 uur mee in de geschiedenis van het dragen.

Ook het belang van ergonomisch dragen, de voor- en nadelen en de relatie met de hechting tussen ouder en kind komen aan bod. Er is alle ruimte voor het stellen van vragen en bezoekers kunnen ook verschillende soorten dragers uitproberen.

De toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst. Aanmelden kan bij de balie van de Bibliotheek of via de website. 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Walburg

Norderstedtplein 8

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!