maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Gespreksgroep Mantelzorgers voor Patiënten met Dementie

Gespreksgroep Mantelzorgers voor Patiënten met Dementie

15 maart 2017
Van 10:00 uur tot en met 11:30 uur

Vandaag organiseren SWOZ en Aafje de gespreksgroep Mantelzorgers voor Patiënten met Dementie. Speciaal voor partners, kinderen, buren en anderen die op de één of andere manier zorg dragen voor iemand met dementie.

Het delen van ervaringen en ontvangen van advies staan centraal. Natuurlijk is er alle gelegenheid om vragen te stellen en problemen te bespreken. Heeft de groep behoefte om samen te wandelen, dan is daar ook een mogelijkheid voor in samenspraak.

Deelname is gratis. U betaalt slechts een kleine bijdrage voor de koffie en thee.

Uw partner
Als u mee wilt doen aan de gespreksgroep dan zorgen wij ervoor dat u uw handen vrij heeft. Want ook voor uw partner, familielid of vriend met dementie wordt op dat moment gezorgd. Hij of zij kan meekomen en op hetzelfde moment (parallel) deelnemen aan een activiteit in het centrum Nederburgh.

Aanmelden bij Nicolette de Jonge van de SWOZ

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

SWOZ Nederburgh, Nicolette de Jonge

Service- en Activiteiten centrum De Nederburgh aan de Duivenvoorde 211a

06-49370724

www.swoz.com
Deel dit bericht met je vrienden!