Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Masterclass/workshop epoxy gieten'
11mrt 2017

Masterclass/workshop epoxy gieten

Zaterdag 11 maart 2017, van 09:30 uur tot 12:00 uur.

Deelnemers aan de masterclass epoxy gieten bij Barteljee aan de Westelijke Parallelweg 50, maken een bijzonder gietsel met zelf gekozen motieven en kleuren. Na afloop van de masterclass hebben deelnemers voldoende “knowhow” om zelfstandig met epoxy te werken. De kosten voor deelname aan deze masterclass bedragen 95 euro, inclusief een paneel van 55 cm x 55 cm, 500 ml. epoxy, pigmenten, handschoenen, het gebruik van mengbekers, roerstokjes etc., koffie/thee tijdens de masterclass en een uitgebreide instructie.

Epoxy bestaat uit 2 componenten, een basis en een harder. De hars kun je op kleur brengen door er pigmenten aan toe te voegen. Het bijzondere van epoxy is het glasachtige en transparante uiterlijk, de mooie hoogglans en de speciale meng-effecten van de kleuren onderling, waardoor er gietsels ontstaan met een bijzonder karakter. 

Tijdens de masterclass kunnen deelnemers tijdens de uitgebreide gietdemonstratie vragen stellen aan Bart van der Bom. Ook ontvangen de deelnemers informatie over de UV bestendige epoxy waarmee wordt gewerkt en het adres van de leverancier van deze epoxy. 

De panelen staan “waterpas gesteld” voor je klaar in het atelier, zodat je direct na de instructie aan het werk kan. Na afloop van de masterclass föhnt Bart alle luchtbellen uit de epoxy gietsels. Je paneel wordt de volgende dag door Bart van der Bom afgewerkt en van een ophangsysteem aan de achterzijde voorzien.

De volgende data zijn er masterclasses/workshops epoxy gieten:

Zaterdagmorgen 11 maart 2017  van 9.30 uur tot 12.00 uur
Zaterdagmorgen 25 maart 2017  van 9.30 uur tot 12.00 uur
Zaterdagmorgen 8 april 2017  van 9.30 uur tot 12.00 uur

Inmiddels hebben al honderden deelnemers de fijne kneepjes van het epoxy gieten bij Bart van der Bom geleerd. Deelnemers komen uit het hele land, van Leeuwarden tot Maastricht en van Enkhuizen tot Cadzand. Zelfs uit België, Duitsland en Oostenrijk komen geïnteresseerden naar Zwijndrecht om te leren gieten met epoxy. Bart is een inmiddels een autoriteit op epoxy gebied. In oktober 2013 heeft hij, op uitnodiging,  epoxy masterclasses verzorgd in New York (V.S.) Samen met Erik van Wel maakt hij wandobjekten, lampen, tafels etc. Kijk eens op www.poxz.nl

Het atelier ligt op loopafstand direct achter het NS station te Zwijndrecht. Deelnemers kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein bij het atelier gebouw.

Inschrijven
Inschrijven voor een masterclass/workshop  epoxy gieten kan via  bartvanderbom@online.nl.   Vermeld de gewenste datum van deelname plus de gewenste optie A, B of C. De epoxy masterclass/workshop wordt gegeven in het ruime atelier van Barteljee.

Contactinformatie:
Locatie: Westelijke Parallelweg 50
Organisator: Bart van der Bom
Email:bartvanderbom@online.nl
Website:http://www.barteljee.nl/


Deel dit bericht met je vrienden!