maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Afsluiting wintervoorleesavonden in De Vergulde Swaen

Afsluiting wintervoorleesavonden in De Vergulde Swaen

08 maart 2017
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Ook dit jaar zet de Historische Vereniging Zwijndrecht de traditie voort wat betreft het houden van voorleesavonden. Gewoontegetrouw worden deze avonden begonnen met koffie / thee of chocolademelk en koek en wordt er in de pauze een hapje met daarbij een oer-Hollands drankje geserveerd. 

Vandaag wordt de cyclus wintervoorleesavonden afgesloten met: “Een avond met muziek en verhalen”
Evenals in voorgaande jaren wordt een speciale slotavond georganiseerd. Plaats van handeling is dan de gelagkamer van De Vergulde Swaen waar het voorlezen gecombineerd wordt met muzikale intermezzo’s. De Historische Vereniging is bijzonder verheugd dat het succesvolle duo uit 2016 opnieuw heeft toegezegd hieraan mee te werken. Onze burgemeester Dominic Schrijer (klarinet) en de artistiek leider van ‘Dutch Baroque’ Gerard de Wit (orgel) zullen dan weer garant staan voor een inspirerende avond met muziek en verhalen.

De avonden vangen aan om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.
De kosten voor deelname bedragen € 6.00 en zijn inclusief consumpties en hapjes.
Reserveren is gewenst en kan aan de balie of telefonisch (078-6125681) tijdens openingsuren van De Vergulde Swaen (woensdag en zaterdag 10.00 – 16.00 uur en zondag 14.00 – 17.00 uur) of per e-mail: klazien@odekerken.net telefoon: 078-6191673.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Historische Vereniging Zwijndrecht

in de Gelagkamer 'De Vergulde Swaen' aan de Rotterdamseweg 53-55

078-6125681

klazien@odekerken.net www.swaen.org
Deel dit bericht met je vrienden!