maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Open repetitie bij EMM Heerjansdam

Open repetitie bij EMM Heerjansdam

06 maart 2017
Van 19:45 uur tot en met 00:00 uur

Elke maandagavond repeteert het fanfareorkest van EMM in Sporthal den Dam in Heerjansdam. Op dit moment zijn ze hard bezig stukken in te studeren voor het 'Vive la France' concert op 8 april 2017. Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat tijdens een repetitie? Kom dan eens kijken!

Op maandag 6 maart 2017 organiseren we een open repetitieavond. Vanaf kwart voor acht ben je van harte welkom om binnen te lopen. Aanmelden is niet nodig. Bespeel je al een instrument en wil je proberen mee te doen? Laat het dan even weten via info@emm-heerjansdam.nl, dan zorgen we dat er muziek voor je is! Met of zonder instrument ben je van harte welkom.

Alle bezoekers van onze open avond krijgen een vrijkaart voor ons concert op 8 april! Nog een reden om een kijkje te komen nemen.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

EMM Heerjansdam

in Sporthal den Dam, Sportlaan 8 (Heerjansdam)

info@emm-heerjansdam.nl www.emm-heerjansdam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!