maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Thèâtre 18+

Thèâtre 18+

03 maart 2017
Van 21:00 uur tot en met 02:00 uur

Waar het ene feestje ophoudt, begint het volgende. En wel in de vorm van een nieuw feest voor de 18+ers. De welbekende organisatie van de ‘Berenborrel’ gaat het groter en beter aanpakken en het startsein hiervoor wordt gegeven op vrijdag 3 maart. Spektakel zal op deze datum volledig in stijl worden aangekleed in de stijl van….. een Thèâtre

Thèâtre gaat iedereen verassen zoals jullie van de organisatie gewend zijn. Iedere keer een ander thema, altijd in de stijl van het theater. Stilstaan is op Thèâtre avonden absoluut geen optie. Een mix van vrouwvriendelijke sexy house, latin, urban en natuurlijk de grootste knallers zorgt voor een perfecte dansavond.
Spektakel als locatie is natuurlijk niet zomaar gekozen. De consumptiebonnen zijn maar 2,25 per stuk en het is verreweg de grootste locatie die in Zwijndrecht beschikbaar is. Hierdoor zijn er nog meer mogelijkheden voor top entertainment, een gaaf decor en special effects.

Voor de eerste editie staat Stevie Est achter de draaitafel en staat ook Vikesh (live) op de percussie op het programma. De Entree bedraagt 5,- euro en de garderobe en toiletten zijn gratis. Aanmelden kan via facebook, zet jezelf op aanwezig.

Deel dit bericht met je vrienden!