Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inzamelingsactie voor de voedselbank'
18feb 2017

Inzamelingsactie voor de voedselbank

Zaterdag 18 februari 2017, van 09:00 uur tot 15:00 uur.

Vandaag organiseert een aantal raadsleden van de gemeente Zwijndrecht een inzamelingsactie voor de voedselbank . De inzameling vindt plaats van 9.00 uur tot 15.00 uur in supermarkt de Jumbo in winkelcentrum Walburg.

Het doel van de actie is om zoveel mogelijk voedingsmiddelen in te zamelen voor de Voedselbank Zwijndrecht. Dit doen de raadsleden door het winkelend publiek in de Jumbo aan te spreken, een korte uitleg te geven over de voedselbank en bij interesse een door de voedselbank samengestelde boodschappenlijst mee te geven. De klanten kunnen dan één of meerdere geselecteerd product(en) naar (merk)keuze extra kopen bij hun boodschappen en deze inleveren bij de vrijwilligers achter de inzameltafel.

De Voedselbank Zwijndrecht draait geheel op vrijwilligers en voorziet wekelijks gezinnen die in een (tijdelijke) financiële noodsituatie verkeren van een voedselpakket. Dankzij ingezamelde en gedoneerde producten kan de Voedselbank weer goedgevulde en gevarieerde pakketten uitdelen. Voor meer informatie over de Voedselbank Zwijndrecht kijk op www.voedselbankzwijndrecht.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Jumbo (in winkelcentrum Walburg)
Organisator: Raadsleden van de gemeente Zwijndrecht
Website:www.voedselbankzwijndrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!