zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Informatiebijeenkomst Walburg College

Informatiebijeenkomst Walburg College

08 november 2016
Van 19:00 uur tot en met 21:00 uur

Vandaag organiseert het Walburg College een informatiebijeenkomst voor ouders van leerlingen van groep 8. De avond start om 19.00 uur in het theater van de school.

Je weet pas welke school het best bij je past als je er zelf bent geweest. Dat geldt voor onze leerlingen, maar net zo goed voor u als ouder: u weet pas of een school bij uw kind past, als u er zelf bent geweest.

Het laatste jaar van de basisschool is een bijzonder mooi en spannend jaar. U staat voor een belangrijke keuze: welk vervolgonderwijs past bij mijn kind? De informatieavond van het Walburg College helpt u om een goede afweging te maken. Wij stellen daarom graag onze deuren voor u open en nodigen u uit aanwezig te zijn.

U krijgt antwoord op vragen als: welk schooltype kunnen wij kiezen? Welke opleidingen biedt het Walburg College? Hoe is de begeleiding van mijn kind geregeld?

U komt meer te weten over de mavo, de havo, het atheneum en het gymnasium, maar ook over wat het Walburg College zo bijzonder maakt, zoals bijvoorbeeld de jonge mavo ondernemers, het tweetalig onderwijs en het technasium.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Walburg College

Norderstedtplein 6

info@walburgcollege.nl www.walburgcollege.nl
Deel dit bericht met je vrienden!