zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Start cursus: Wat als opvoeden even lastig is?

Start cursus: Wat als opvoeden even lastig is?

08 november 2016
Van 09:00 uur tot en met 11:15 uur

Voor ouders en opvoeders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar uit Zwijdrecht houdt Rivas Zorggroep de cursus ‘Wat als opvoeden even lastig is?’. Tijdens in totaal drie bijeenkomsten krijgen de deelnemers handvatten voor de opvoeding van hun kind. Deze cursus begint in november.Tijdens de ouderscursus ‘Wat als opvoeden even lastig is?’ gaat het onder andere over de normen en waarden bij het opvoeden. ‘Verder besteden we aandacht aan het stellen van grenzen’, verduidelijkt Myra Tobe, jeugdverpleegkundige bij Rivas. De cursus verzorgt zij samen met Veerle Meijer, orthopedagoge bij Rivas. ‘Ook wordt behandeld hoe je het beste kan reageren op moeilijke situaties.’

Ervaringen
De deelnemers krijgen tijdens de bijeenkomsten ook de gelegenheid hun ervaringen te delen. ‘We merken dat ouders en opvoeders het fijn vinden om ervaringen met elkaar uit te wisselen’, zegt Myra. Naast leren van elkaar, kunnen deelnemers rekenen op advies en tips van de deskundige medewerkers.

Meer informatie
De cursus vindt plaats in noodlokaal bij KC de Bron. De cursus is op dinsdag 8, 15 en 22 november van 9.00 tot 11.15 uur. Lees meer informatie op de website.  Aanmelden kan via email of bel Rivas Zorglijn 0900-8440.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Rivas

het noodlokaal bij KC de Bron aan de Uilenvliet 41

0900-8440

v.meijer@rivas.nl www.rivas.nl
Deel dit bericht met je vrienden!