zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

12e Eiland IJsselmonde Festival

12e Eiland IJsselmonde Festival

05 november 2016
Van 09:45 uur tot en met 21:45 uur

Het  Eiland IJsselmonde Festival vindt dit jaar wederom plaats, ditmaal in Heerjansdam. Een 13-tal orkesten uit de HaFaBra wereld en een trombone-ensemble zullen acte de présence geven bij deze 12e editie. Ook muziekvereniging EMM Heerjansdam doet mee.

Vandaag zullen aan 5 fanfareorkesten, 8 harmonieverenigingen en een trombone-ensemble uit de regio en daar buiten, na maandenlang repeteren, podium worden geboden in sportzaal 'den Dam' te Heerjansdam. De muziekverenigingen krijgen circa 30 minuten speeltijd waarbij ze worden bejureerd door een vakjury, die dit jaar bestaat uit Arie-Jan Stolk en Danny Oosterman. 

De opening van het 12e Eiland IJsselmonde Festival zal om 9:45 verricht worden door wethouder Jolanda de Witte van de gemeente Zwijndrecht.

U bent hartelijk welkom voor dit gratis evenement!
Wanneer:    Zaterdag 5 november vanaf 09:45 tot 21:45 uur
Locatie:       Sportzaal 'den Dam', Sportlaan 8 te Heerjansdam

voor meer informatie en het volledige programma zie de website.

Deel dit bericht met je vrienden!