zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Vrijwilligersavond: Zwijndrecht voor elkaar

Vrijwilligersavond: Zwijndrecht voor elkaar

04 november 2016
Van 19:30 uur tot en met 23:00 uur

De gemeente organiseert vrijdag 4 november 2016 een groot feest voor haar vrijwilligers in het Spektakel. Alle organisaties en verenigingen, waar vrijwilligers werkzaam zijn hebben een uitnodiging gekregen.

De gemeente heeft  al veel aanmeldingen ontvangen. Mocht u als vrijwilliger onverhoopt de uitnodiging niet via uw organisatie of vereniging ontvangen hebben, dan kunt u zich tot 15 oktober aanmelden bij Marjolein Abee via email of telefoon.

Daarnaast worden er op de vrijwilligersavond ook filmpjes vertoond van vrijwilligersorganisaties en verenigingen. Ook hiervoor zijn al een aantal aanmeldingen ontvangen. Er is echter ruimte voor meer aanmeldingen. Wilt u ook uw vrijwilligersorganisatie in het zonnetje zetten? U kunt uw vereniging of vrijwilligersorganisatie hiervoor aanmelden door voor 11 oktober contact met ons op via email of telefoon.

Leden van het College van B&W en de gemeenteraad hopen op een grote opkomst om u als vrijwilliger een mooie avond te bieden en u te bedanken voor uw inzet voor de Zwijndrechtse samenleving.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Marjolein Abee

Het Spektakel, Norderstedtplein10

078 770 3623

ml.abee@zwijndrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!