Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'DuoLente geeft koffieconcert in Lindtse kerk'
18sep 2016

DuoLente geeft koffieconcert in Lindtse kerk

Zondag 18 september 2016 vanaf 11:45 uur.

Op zondag 18 september as. is in de Lindtse Kerk een koffieconcert. Deze keer wordt medewerking verleend door pianist Tim Krakers en violiste Svetlana Pilipenko. Zij spelen als DuoLente al vijf jaar samen. Ze spelen muziek uit uiteenlopende perioden, waaronder de klassieke muziek van Mozart, de romantische muziek van Grieg en de moderne muziek van Prokofiev.

Pianist Tim Krakers werd op 17 februari 1989 in Uitgeest geboren. Op zijn tiende begon hij met het volgen van pianoles bij de Uitgeester muziekschool. Hij had zeven jaar les van Gijs Braakman. Hierna had hij les aan het conservatorium van Rotterdam. Na hier enkele jaren
lessen gevolgd te hebben heeft Tim aan het conservatorium van Maastricht gestudeerd bij Tonie Ehlen. Daar ronde hij zijn bacheloropleiding in het begin van 2012 af.

Violiste Svetlana Pilipenko werd op 18 september 1987 geboren, in de Russische stad Rostov aan de Don. Op haar vijfde begon ze met vioolspelen en studeerde in Rostov aan de School van de Kunsten. In 2004 en 2005 nam Svetlana deel aan de masterclasses van Natalia
Morozova, als onderdeel van het jaarlijkse Gergiev-festival in Rotterdam. Op haar negentiende kwam ze definitief naar Nederland om te studeren bij Natasha Morozova aan het conservatorium van Rotterdam en heeft er haar masteropleiding in 2012 afgerond. Naast haar studie speelde Svetlana in verschillende orkesten waaronder het “Continuo”, het “Zeeuws Orkest” en ook het symfonieorkest “Amsterdam Symphony”.

Koffieconcerten worden 4 keer per jaar gehouden in het kader van kerk in de wijk en de toegang is gratis. Na afloop wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Het concert zal om 11.45 uur aanvangen en iedereen is van harte uitgenodigd.

Contactinformatie:
Locatie: Develweg 28
Organisator: Lindtse Kerk


Deel dit bericht met je vrienden!