vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Woensbalclub bij v.v. Groote Lindt

Woensbalclub bij v.v. Groote Lindt

17 februari 2016
Van woensdag 17 februari 2016 tot en met woensdag 06 april 2016
Van 15:00 uur tot en met 16:30 uur

Woensdag 17 februari a.s. gaat de Woensbalclub weer beginnen. Na de winterstop gaan v.v. Groote Lindt en de Toppie sportcoach weer voor een nieuw topseizoen!

Op woensdagmiddag staat de accommodatie van v.v. Groote Lindt “open” voor alle kinderen die lekker willen sporten. Vanaf 15.00 tot 16.30 uur zal er onder leiding van trainers van de opleiding Sport en bewegen van het Albeda College en van v.v. Groote Lindt  sportactiviteiten plaatsvinden. Tijdens de Woensbalclub worden er veel voetbaloefeningen gedaan en is er daarnaast ook ruimte en tijd voor andere leuke sporten en spellen. Als de weersomstandigheden het niet toelaten zullen de activiteiten zoveel mogelijk in de kantine plaatsvinden. De Woensbal-woensdagen zijn: 17 februari, 24 februari, 23 maart, 30 maart en een afsluitende activiteit op 6 april !!

De Woensbalclub staat open voor alle kinderen van de basisscholen die willen kennis maken met voetballen en v.v. Groote Lindt. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is wenselijk maar niet nodig. Jij komt toch ook naar de woensbalclub !!! Aanmelden via www.toppiecoach.nl is aan te bevelen.

v.v. Groote Lindt wil met deze activiteit haar maatschappelijke betrokkenheid tonen en “meer” zijn dan een voetbalvereniging. De accommodatie en materialen worden ter beschikking gesteld. Doelstelling is om kinderen een sportactiviteit aan te beiden zonder direct lid te worden of aan verplichte deelname vast te zitten. Samen met de sportcoaches, brede scholen en Hattrick wil v.v. Groote Lindt het aantal kinderen die bewegen en een sport beoefenen verder laten toenemen.

Lijkt jou dit ook leuk? Kom dan snel een keer meedoen.  Alle jongens en meiden zijn welkom. Wie zien je snel op v.v. Groote Lindt. Woensdagmiddag “Woensballen” van 15:00uur tot 16:30uur! Voor meer informatie kijk op www.toppiecoach.nl, www.facebook.com/ToppieSportenKunstcoach of op www.grootelindt.nl.

Info

Organisator:

Adres:

VV De Groote Lindt

VV De Groote Lindt

Deel dit bericht met je vrienden!