Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Laat je uitdagen tijdens de Nationale Scouting Dag'
28mrt 2015

Laat je uitdagen tijdens de Nationale Scouting Dag

Zaterdag 28 maart 2015.

Op zaterdag 28 maart zet Scouting Panoord haar deuren weer open voor alle kinderen tussen 4 en 16 jaar. Op deze dag kunnen de kinderen zelf zien en beleven wat een opkomst bij Scouting inhoudt. Iedereen kan deze dag langskomen bij Scouting Panoord op sportpark Bakestein aan de Groot Karreveld 10 te Zwijndrecht en meedoen met de vele activiteiten die jeugdleden van Scouting Panoord die dag ondernemen.

Het thema dat Scouting hanteert is: ‘Laat je uitdagen!’. Scouting biedt namelijk leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Maar scouting staat ook voor vriendschap, samenspel, spanning, buitenleven, plezier en verantwoord leren omgaan met elkaar en de omgeving. Al vanaf 4 jaar ben je welkom bij Scouting, waar iedere week weer uitdagende activiteiten worden ondernomen. de Nationale Scouting dag is een uitstekende gelegenheid om dit zelf eens mee te beleven. Iedereen kan geheel vrijblijvend meedoen met een opkomst.

Voor de ouders is er de mogelijkheid informatie in te winnen over scouting en een rondleiding te krijgen over het terrein en het clubgebouw. Het advies is wel om eerst even te kijken op www.panoord.nl voor de opkomsttijden van de verschillende leeftijden. De jeugdleden van Scouting Panoord worden namelijk in verschillende leeftijdscategorieën ingedeeld. Zo beginnen de jongste leden al om negen uur ’s ochtends en hebben de oudere leden  vanaf elf jaar hun opkomsten in de middag. Het is natuurlijk het leukst om mee te doen met je eigen leeftijdsgenoten.
Scouting Panoord beschikt over een groot terrein waar voldoende ruimte is om zowel binnen als buiten allerlei activiteiten en spelen te organiseren.

De voormalige manege biedt voldoende overdekte ruimte en heeft onder andere een eigen klimmuur. Daarnaast beschikt Scouting Panoord over een groot buitenterrein, een omheind gebied met ruime grasvelden, een kampvuurkuil, een uitkijktoren en een echt avonturenterrein. Scouting Panoord is de grootste vereniging uit de regio met leden uit voornamelijk Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht, maar ook daarbuiten. Scouting Panoord is opgericht na de fusie tussen de scouting verenigingen Htweo en de Camerons, en staat dus voor meer dan 50 jaar scouting in Zwijndrecht en omgeving. Omdat Scouting Panoord dit jaar haar 20 jarig bestaan viert zal er op 27 juni een reünie worden georganiseerd.

Contactinformatie:
Locatie: Scouting Panoord
Organisator: Scouting Panoord


Deel dit bericht met je vrienden!