maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Expositie in Wijkcentrum Kubiek

Expositie in Wijkcentrum Kubiek

28 maart 2015
Van 12:00 uur tot en met 16:00 uur

De cursisten van de schildersgroep onder leiding van Bregje Mols en Joke Hartog exposeren hun werk in Wijkcentrum Kubiek. U kunt schilderijen bekijken die gemaakt zijn met aquarel, acryl, collagetechniek en gemengde technieken.

Ook de onderwerpen verschillen van portret tot abstract. Maar er zijn ook prachtige werken gemaakt van de skyline van Dordrecht en Rotterdam. De expositie is te zien op zaterdag 28 maart van 12.00 uur tot 16.00 uur in Wijkcentrum Kubiek aan de Zwaluwstraat 1 te Zwijndrecht. De toegang is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Wijkcentrum Kubiek

Zwaluwstraat 1

612 63 64

kubiek@diverz.info www.diverz.info
Deel dit bericht met je vrienden!