maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Concert 'Praise Him'

Concert 'Praise Him'

28 maart 2015
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Op de zaterdag, voorafgaand aan de Stille Week, geeft het Christelijk Gemengd Drechtstedenkoor ‘Praise Him’ een passieconcert in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht. De bekende componist Joseph M. Martin componeerde voor de passietijd de ca. 20 minuten durende cantate “COLORS OF GRACE”. Dit stuk is in het Nederlands vertaald en heet dan “Kleuren van Genade”.

Hierin wordt het lijden van Jezus in onze eigen taal heel dicht bij de luisteraar gebracht. Voorafgaand aan deze cantate brengt ‘Praise Him’ nog een aantal andere liederen ten gehore en is er, zoals u van dit koor gewend bent, ook samenzang in het programma over de passietijd. Aan deze avond werken mee: de organist André van Vliet, Kees de Bruin- vleugel en Kees Alers-fluit. De “verteller” is ds. Panc.Vermaat.

Het concert op zaterdag 28 maart begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur staan de deuren voor u open. Een toegangskaart kost € 7,50, terwijl kinderen tot 14 jaar in gezinsverband zijn gratis toegang hebben. Kaarten kunt u bestellen via 06-513 426 20, de E-mail: info@ praisehim.nl of via de website: www.praisehim.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Praise Him

Bethelkerk

Deel dit bericht met je vrienden!