maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Gratis compost afhalen

Gratis compost afhalen

21 maart 2015
Van 09:00 uur tot en met 16:00 uur

Op zaterdag 21 maart kunnen inwoners van de gemeente Zwijndrecht tussen 09.00 en 16.00 uur gratis compost ophalen op Oude Stationsweg (parkeerplaats nabij de volkstuinen) en de Molenweg (parkeerplaats IJsbaan). De gemeente organiseert deze actie samen met HVC, die de compost uit uw groente-, fruit- en tuinafval (gft-afval) beschikbaar stelt. Door deze compost te gebruiken in uw tuin, hergebruikt u uw gft-afval op een nuttige manier.

U kunt een aantal zakken of een aanhanger meenemen om uw compost in te vervoeren. Neem een schep mee, zodat u de compost in een aanhanger of meegebrachte zak kunt scheppen. Denk eraan dat u uw aanhanger afdekt met een zeil of net. Hierop staat een forse boete als u dit niet doet.

Info

Organisator:

Adres:

HVC

Diverse locaties

Deel dit bericht met je vrienden!