maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Nationale FMF leidersconferentie

Nationale FMF leidersconferentie

20 maart 2015
Van vrijdag 20 maart 2015 tot en met zaterdag 21 maart 2015


De bovennatuurlijke kracht van God

Op 20 en 21 maart organiseert Friends for Ministries, het netwerk voor christelijke leiders, voor de zesde keer de landelijke FMF Conferentie. Dit jaar is het thema ‘Raising up a church with impact’.

Release the supernatural power of God
Het ‘water stijgt’ en steeds meer leiders beseffen dat er een geestelijke shift gaande is op het kerkelijke erf. Meer dan ooit komt het aan op leiderschap dat bereid is zich af te stemmen op Gods agenda. Nederland staat aan de vooravond van een beweging van God. Tijdens de conferentie vloeien apostolische en profetische zalvingen samen en zullen leiders toegerust worden vanuit betoon van Geest en kracht.

Over de hoofdsprekers
Omdat gemeentebouw een speerpunt is van FMF is opnieuw gekozen voor mannen en vrouwen met jarenlange ervaring in de bediening.

Edgar Holder -  Een unieke leider die samen met zijn vrouw vol van geloof beweegt in de kracht van de heilige Geest. Edgar is een zeer dynamische spreker die vaak vanuit praktische voorbeelden mensen meeneemt in het geloofsavontuur met God. Vele wonderen en tekenen vinden plaats onder zijn apostolische bediening. Hij is een voorbeeld in ons land en dienst samen met zijn hele gezin binnen het werk van de ‘Levende Steen Ministries’ in Spijkenisse.

Steve en Rita Fedele – Al ruim 35 jaar staan Steve en Rita Fedele samen in de bediening en reizen de hele wereld over om vanuit hun profetische bediening gemeenten te ondersteunen en leiders te dienen. Ook in ons land zijn zij geen onbekenden en vanuit FMF is er al jarenlang een samenwerking. De accuraatheid en scherpte van hun profetische woorden zijn enorm en daarnaast zijn het ‘toegankelijke mensen’ met een geweldig liefdevol hart voor Jezus en Zijn kerk.

Bert de Haan – Bert is een visionair en gemeentebouwer met hart en ziel. Samen met zijn vrouw Henriëtte dient hij ruim 30 jaar binnen het leiderschap van Nehemia Ministries. Daarnaast zijn zij teamleiders van FMF. Samen met hun hele gezin dienen zij in de gemeente. De grootste droom van Bert is dat de gemeente meer en meer gevuld zal zijn met Gods heerlijkheid en de manifesterende kracht van Jezus zichtbaar zal worden in de kerk.

Programma
Tijdens de tweedaagse conferentie spreken de hoofdsprekers in verschillende seminars over het onderwerp ‘Release the supernatural power of God. Ook zijn er veel momenten van aanbidding en bediening. In de middag is er keuze uit verschillende seminars van onder andere: Irma Holder, Jaap Kooij, Oscar van Eijk en Marc de Haan. Daarnaast is er genoeg ruimte voor onderling contact met leiders uit het hele land.

Aanmelden voor de FMF Conferentie kan via: www.friendsforministries.nl. Bekijk de uitgebreide folder in de bijlage.

FMF is een autonome afdeling van de stichting ‘Hij Leeft Zending’ en is een fellowship van leiders op basis van onderlinge vriendschap, erkenning en relatie.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

V.E.G. Nehemia

H.A. Lorentzstraat 5

619 37 45

www.nehemia.nl
Deel dit bericht met je vrienden!