maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Expositie Gerard van Halderen

Expositie Gerard van Halderen

16 maart 2015
Van maandag 16 maart 2015 tot en met vrijdag 15 mei 2015


De Ridderkerkse schilder Gerard van Halderen (1951) exposeert de komende maanden in de hal van de locaties Dordwijk en Zwijndrecht.  Gerard tekent en schildert al van jongs af aan.  Vanaf het begin jaren tachtig ontwikkelde hij zich steeds serieuzer  als beeldend kunstenaar. De natuur is voor hem een belangrijke inspiratiebron. Hij wil graag iets weergeven van wat hem raakt. Met een spontane penseelstreek creëert hij een beeld dat kan variëren van realistisch, expressief, impressionistisch tot puur abstract.

Locatie Dordwijk      15 januari  -  13 maart
Locatie Zwijndrecht  16 maart   -  15 mei

Info

Organisator:

Adres:

Albert Schweitzer Ziekenhuis

ASZ Locatie Zwijndrecht

Deel dit bericht met je vrienden!