maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Talentenmarkt voor vrouwen

Talentenmarkt voor vrouwen

15 maart 2015
Van 12:00 uur tot en met 16:00 uur

Zondag 15 maart organiseert Diverz samen met enkele enthousiaste vrouwen uit Zwijndrecht de eerste jaarlijkse ‘talentenmarkt’ voor vrouwen. Op de markt presenteren zich vrouwen die een talent hebben en die dat graag willen laten zien. Voorbeelden van talenten zijn dames die voor zichzelf werken op het gebied van catering of beauty of talen enz. Kom ook en zie wat een talent Zwijndrecht te bieden heeft. Op deze dag is Xiejezo alleen toegankelijk voor vrouwen. Entree is gratis. De talentenmarkt is geopend tussen 12.00 uur en 16.00 uur.

Wil je zelf op de markt staan? Er zijn nog enkele gratis plaatsjes beschikbaar.
Geef je op via l.vanderwal@diverz.info en vermeld in je mail wat je talent is en je telefoonnummer.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Xiejezo

Grote Beerstraat 10

612 76 22

xiejezo.diverz.info
Deel dit bericht met je vrienden!