maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Inloopavond over windmolens Groote Lindt

Inloopavond over windmolens Groote Lindt

05 maart 2015
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Op donderdagavond 5 maart organiseert de gemeente Zwijndrecht een inloopavond in het gemeentehuis over windmolens op bedrijventerrein Groote Lindt. Enkele locaties op dit terrein lijken op basis van een eerste onderzoek geschikt te zijn voor het plaatsen van windmolens.
 
Belangstellenden kunnen tussen 19.30 en 21.30 uur binnenlopen in het gemeentehuis en informatie krijgen over wat er tot nu toe is gedaan door de gemeente en welke stappen nog volgen. Bureau Bosch en Van Rijn, dat het onderzoek heeft uitgevoerd, is aanwezig om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Ook ambtenaren van de gemeente en raadsleden zijn dan aanwezig.

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente Zwijndrecht

Gemeentehuis

Deel dit bericht met je vrienden!