maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Theatervoorstelling Uitverkocht

04 maart 2015
Van 10:15 uur tot en met 13:00 uur

Theatervoorstelling ‘Uitverkocht’ in het oude theater, Norderstedtplein 10 te Zwijndrecht op woensdag 4 maart. Tweede- en derdejaarsleerlingen van het Walburg College leren via dit artistiek theater meer over het thema omgaan met geld.
 
Er zijn drie voorstellingen van 10.15 tot 13.00 uur en er is per voorstelling plaats voor 100 leerlingen.
De gemeente Zwijndrecht en het Walburg College organiseren de voorstellingen in het kader van het programma Financiële zelfredzaamheid. Dit programma van de gemeente Zwijndrecht is bedoeld om mensen te helpen schulden te voorkomen.

Info

Organisator:

Adres:

Oude Theater

Norderstedtplein 10

Deel dit bericht met je vrienden!