maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Netwerkbijeenkomst Oude Raadhuis

Netwerkbijeenkomst Oude Raadhuis

02 maart 2015
Van 18:45 uur tot en met 00:00 uur

Op maandag 2 maart 2015 organiseert de gemeente een netwerkbijeenkomst voor kunstenaars, creatieven en kunstliefhebbers. De gemeente wil graag met de aanwezigen van gedachten wisselen hoe de vernieuwde expositieruimte een platform voor kunstenaars en een ontmoetingsplek voor inwoners kan worden.

In ons Oude Raadhuis heeft de gemeente enkele ruimten geschikt gemaakt als platform voor culturele activiteiten. Een klassieke tentoonstellingsruimte, maar ook een eigentijdse plek om elkaar te ontmoeten. Wie mee wil denken over de nadere invulling van deze ruimten en het ontplooien van nieuwe initiatieven is maandag 2 maart 2015 van harte welkom in het Oude Raadhuis, ingang Raadhuisplein in Zwijndrecht.

Vanaf 18.45 uur kunt u binnen lopen en om 19.00 uur start het programma. Wethouder Jolanda de Witte (Cultuur) opent de bijeenkomst en neemt deel aan het programma. Zie voor programma: www.zwijndrecht.nl

Aanmelden 2 maart 2015
U kunt zich tot uiterlijk 26 februari aanmelden door een mail te sturen naar Judith Pors via cultuur@zwijndrecht.nl

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente

Oude Raadhuis

Deel dit bericht met je vrienden!