vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Presentatie over oud Zwijndrecht

Presentatie over oud Zwijndrecht

25 februari 2015
Van 15:00 uur tot en met 17:00 uur

Woensdag middag  25  februari organiseert De Sociëteit Zwijndrechtse Waard op de Swinhove Groep locatie De Lichtkring in brasserie Zoutewelle een gezellige samen zijn voor leden, bewoners, familie en senioren uit de omgeving.

Tussen 15.00-17.00 is er een presentatie over oud Zwijndrecht.  De Heer H.C. Popijus  is uitgenodigd om deze middag te vertellen over het wel en wee van Zwijndrecht door de jaren heen. Tevens is er een video presentatie.

Als inwoner van Zwijndrecht zal dit voor U een leuke middag worden met veel bekende beelden en herinneringen. Wij heten U van harte welkom op deze middag.  Als U deze middag besluit om lid te worden van de Sociëteit bieden wij U de koffie en de thee gratis aan. Het lidmaatschap bedraagt € 5. Tevens zijn er deze middag  Sociëteit kranten aanwezig waarin U onze programma’s  voor het komende kwartaal kunt lezen.

Info

Organisator:

Adres:

De Sociëteit Zwijndrechtse Waard

Swinhove Groep locatie De Lichtkring

Deel dit bericht met je vrienden!