vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

You Day in ’t Klankbord

You Day in ’t Klankbord

22 februari 2015
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Op zondag 22 februari vindt in ’t Klankbord in Zwijndrecht van 10.00 uur tot 16.00 uur de tweede You Day van het jaar plaats. Een gratis open dag waar kinderen (10-15jaar) een hoop lol gaan beleven, meer zelfvertrouwen zullen ervaren, gaan sporten en met veel energie naar huis gaan!
Wie ben ik? Ben ik wel goed genoeg? Wat vind ik nu echt leuk? Wat ga ik doen met mijn toekomst? Belangrijke vragen waarmee Florian Hiele, Nan Coosemans en de Zwijndrechtse Marije Kat(Trainers van Younite) tijdens de You Day  op een leuke en interactieve manier met jongeren tussen de 10 en 15 jaar aan de slag gaan.

Jongerenorganisatie uit Italie
Younite is een organisatie die zich sinds 2010 in Italie succesvol bezighoudt met het begeleiden van jongeren en komt nu voor het eerst met haar jongerenprogramma naar Nederland. Younite werkt aan het vergroten van zelfvertrouwen, het ontdekken van passies, talenten en dromen en leert kinderen omgaan met emoties en pestgedrag. Younite doet dit d.m.v. speciale schoolprogramma’s, zomerkampen, workshops en één op één coaching.

Aanmelding You Day
De You Day is volledig gratis en er is plaats voor maximaal 25 kinderen tussen de 10 en 15 jaar. Aanmelden kan via de website of per sms.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

’t Klankbord

’t Klankbord

06-41960306

http:/www.youniteonline.com/nl/you-days
Deel dit bericht met je vrienden!