vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Benefietconcert voor 'Als de kanker je raakt'

Benefietconcert voor 'Als de kanker je raakt'

07 februari 2015
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Groot benefietconcert ten bate van de stichting Als kanker je raakt d.d. 7 februari 2015 in de Bethelkerk. Kerk open vanaf 19.00 uur

Aan het benefietconcert werken mee het Christelijk Reiskoor ‘Holland Zingt’ o.l.v. Adri Poortvliet en Vocaal Ensemble ‘Chantibelle’ o.l.v. Ilona Vooijs-de Kievit. Tevens werken mee Edwin Vooijs - orgel, Jolanda den Houter -  hobo en Severin van Dijk - fluit.

De stichting Als kanker je raakt wil een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van kankerpatiënten en hun omgeving in de periode van diagnose en behandeling, wanneer het ziek zijn toeneemt en alle zekerheden verdwenen lijken te zijn. Als professionele, landelijk werkende stichting wordt er gestreefd naar brede bekendheid en wil de stichting een begrip zijn voor zowel mensen met kanker als hun naasten. Zij kunnen mensen ondersteunen, bemoedigen en gericht doorverwijzen.

Maar ook wil Als kanker je raakt er zijn voor nabestaanden die een dierbare hebben verloren en voor ouders die een kind hebben dat ziek is. Aan de hand van vier verschillende thema’s worden er door het hele land heen themadagen georganiseerd en eenmaal per jaar is er een landelijke ontmoetingsdag.

De toegang is vrij, wel zal er een collecte gehouden worden t.b.v. Als kanker je raakt. U bent van harte welkom.

Info

Organisator:

Adres:

Bethelkerk

Rotterdamseweg 73

Deel dit bericht met je vrienden!