vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Alzheimer Café Zwijndrecht in Swinhove

Alzheimer Café Zwijndrecht in Swinhove

04 februari 2015
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Woensdag 4 februari organiseren we een heel bijzonder Alzheimer Café in Swinhove.  Zoals u allemaal weet is bewegen van groot belang, zeer zeker voor mensen die lijden aan ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Maar hoe gaan we juist onze huisgenoot die lijdt aan Alzheimer stimuleren om in beweging te komen en te blijven. Vanavond hebben we Natasja Jongejan te gast. Zij is fysiotherapeut bij Aafje thuiszorghuizen en zorghotels. Zij gaat het allemaal aan ons uit leggen,  met ons bespreken en misschien ook wel laten zien hoe we dat zouden moeten aanpakken!! Beweging is van heel groot belang juist ook bij onze dementie patiënten!! Dus kom 4 februari samen met uw patiënt naar het Alz.Café!

En.. Natuurlijk is er alle gelegenheid al uw eigen vragen en problemen voor te leggen.

In de zaal zijn de Casemanagers van  Swinhove, en de medewerkers  van MEE, SWOZ, Yulius, Aafje en De  Blije Borgh ook altijd bereid  uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.

Het Alzheimer café wordt georganiseerd in samenwerking met Alzheimer Nederland afdeling Dordrecht e/o, De Swinhove Groep, MEE, SWOZ,Yulius, Aafje en De Blije Borgh .  

Er is een informatiestand waar u folders en boeken over alle vormen van dementie  kan  inzien, lenen en eventueel kunt aanschaffen.
Het Alzheimer Café is bedoeld voor partners en familie samen met de Alzheimer patiënt, maar ook voor  vrienden,  mantelzorgers, hulpverleners en al diegenen die op enigerlei wijze te maken hebben  met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van  dementie.

Ook U bent van harte welkom!

Het Alzheimer Café vindt plaats, iedere 1ste woensdag van de maand  in de Salon van Swinhove, Plantage weg 3, 3333 GZ in Zwijndrecht.

Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De entree is gratis, wel vragen we een bijdrage voor de consumpties.

Tot ziens in het Alzheimer café woensdag  4 februari.

Is de jaarlijkse collectant niet bij u aan de deur geweest? U kunt altijd overmaken op
NL13INGB 000 000 2502 of in het Alzheimer Café de collectebus bijvullen. Bedankt!

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Carla van der Slot

Swinhove

cvdslot@xs4all.nl
Deel dit bericht met je vrienden!