zaterdag 15 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros organiseert Vogeltoernooi

31 oktober 2014
Van vrijdag 31 oktober 2014 tot en met zondag 02 november 2014
Van 19:45 uur tot en met 00:00 uur

De korfbalvereniging Albatros organiseert komend weekend de 8e editie van het Vogeltoernooi. In 2006 werd dit zaaloefentoernooi voor de eerste keer georganiseerd in de Develsteinhal en in dat jaar mocht organisator Albatros zelf met de eerste prijs pronken. Ondanks  de komst van andere hoofdsponsoren bleef het Vogeltoernooi bestaan en al die jaren zorgde het Zwijndrechtse bedrijf voor het prijzengeld en het verwennen van de deelnemers.

Vorig jaar kon het toernooi door omstandigheden niet doorgaan en de editie van dit jaar is naar alle waarschijnlijkheid de allerlaatste. Albatros ontvangt dit jaar de regiogenoten Kinderdijk, KCR en Vitesse. De club uit Alblasserdam is inmiddels tweedeklasser, KCR en Vitesse spelen net als Albatros in de eerste klasse. Titelverdediger Sporting Delta is er dit jaar niet bij en zo openen op vrijdagavond om 19.45 uur KCR en Vitesse het toernooi. Om 21.00 uur volgt dan de ontmoeting tussen Albatros en Kinderdijk.

De winnaars van beide wedstrijden strijden zaterdagavond om 20.30 uur om de hoofdprijs. Voor de winnaar van het toernooi ligt een cheque van € 250,-- klaar en ook voor de nummer laatste is er nog een mooi bedrag van € 50,-- te verdienen.

Na afloop van het toernooi is er een besloten feest voor deelnemende teams en eigen leden.

Info

Organisator:

Adres:

Korfbalvereniging albatros

Develsteinhal

Deel dit bericht met je vrienden!