zaterdag 15 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Opstart nieuwe lessen Fifty-Fitters

27 oktober 2014
Van maandag 27 oktober 2014 tot en met maandag 27 oktober 2014
Van 10:15 uur tot en met 11:15 uur

Als gevolg van een toenemende belangstelling heeft het bestuur van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O besloten haar “Fifty Fit-lessen” verder uit te breiden.
Met  ingang van maandag 27 oktober aanstaande zal in de turnhal aan de Uilenvliet van 10.15 tot 11.15 uur een nieuw lesuur “samen actief sporten 55+”worden opgestart. De les komt onder deskundige leiding te staan van Angelique Tubbing.

De lessen zijn bedoeld voor dames en heren waarvan het lang geleden is dat zij gesport hebben of zelfs nooit eerder aan sport hebben gedaan. Uiteraard zijn dames en heren die ervaring hebben in het sporten, van harte welkom bij deze lessen. 55+ ers (zowel dames als heren) kunnen op hun eigen niveau verantwoord en gezellig sporten. Door een gevarieerd aanbod van oefeningen werk je aan je conditie.
De les is een zogenaamde 'sportbreed' les. Naast spierversterkende en conditie verhogende oefeningen komen diverse balsporten en spelen aan bod.
De te gebruiken materialen zijn een logisch gevolg van het onderwerp van een les. Uiteraard diverse ballen bij de balsporten- spelen, stokken, badmintonrackets, kunststof hockeysticks, enz.
Er is een wekelijks veranderend programma, waarbij vele sporten aan de orde komen. Naast diverse balsporten wordt ook aandacht besteed aan specifieke spierversterkende oefeningen. Kracht, lenigheid, coördinatie,  uithoudingsvermogen, alles komt aan bod! Uiteraard wordt iedere les begonnen met een warming up en afgesloten met een cooling down.
De muziek die tijdens een deel van de lessen wordt gebruikt, dient ter ondersteuning van de uit te voeren oefeningen en zal worden aangepast aan het tempo van de bewegingen.

Nadere informatie kan verkregen worden via het secretariaat mevrouw Nel Kortman.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O

Uilenvliet 1

078-6194230

info@o-en-o-zwijndrecht.nl www.o-en-o-zwijndrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!