zaterdag 15 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Herfstvakantie knutselworkshops

21 oktober 2014
Van dinsdag 21 oktober 2014 tot en met donderdag 23 oktober 2014


Doe mee aan de leuke creatieve workshops voor kinderen van dinsdag 21 okt t/m donderdag 23 okt.
Kom lekker knutselen en schilderen in het atelier van Marjan van Breugel op de officiersvliet 31, in Zwijndrecht. Van afvalmaterialen kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar maken wat zij leuk vinden. Robots, voertuigen, dieren, een (sprookjes)kasteel, een deftige dame, fabrieken, enzovoort. Daarna schilderen we het in mooie kleuren. Je kunt ook een leuk masker, een spannende schatkist of kijkdoos maken of lekker schilderen op een schilderdoek. Verder kunnen kinderen vanaf 8 jaar prachtige armbandjes knopen met schelpen.    
De bouwwerken worden gemaakt van afvalmaterialen zoals plastic, elektronische apparaten, karton, mooie stoffen, draad, touw, verpakkingsmaterialen etc. Ook materialen uit de natuur en oud speelgoed kunnen gebruikt worden.
Kosten per workshop per kind € 10,- Voor info:  Kijk op de website  www.marjanvanbreugel.nl
of bel   078 6128689 / 06 30187986. Geef je snel op, want VOL= VOL!

Info

Organisator:

Adres:

Marjan van Breugel

Officiersvliet 31

Deel dit bericht met je vrienden!