zaterdag 15 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Alzheimer Café Zwijndrecht in Swinhove.

01 oktober 2014
Van woensdag 01 oktober 2014 tot en met woensdag 01 oktober 2014
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Woensdag 1 oktober is de gast in het Alzheimer Café psycholoog Joost van Dijk. We gaan met hem in gesprek over  “Hoe ga ik om met iemand die lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Joost van Dijk is psycholoog en verbonden aan Swinhove.

Wanneer iemand een vraag  vele malen achter elkaar herhaalt, steeds vergeet wat je al vele malen gezegd hebt. Hoe ga je daar mee om? Blijf je geduldig antwoorden of  wordt je dan boos.. Zijn er handvatten, regels?  Mag een leugentje om bestwil? Allemaal vragen waar we woensdag 1 oktober over  in gesprek gaan met Joost van Dijk. Dhr van Dijk put uit een jarenlange ervaring met dementie patienten in Swinhove. Hij  gaat ons vast veel tips en ideetjes aanreiken.

En.. Natuurlijk is er alle gelegenheid al uw eigen vragen en problemen voor te leggen.

In de zaal zijn de Casemanagers van  Swinhove, MEE, SWOZ, Aafje en De  Blije Borgh ook altijd bereid  uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.

Het Alzheimer café wordt georganiseerd in samenwerking met Alzheimer Nederland afdeling Dordrecht e/o, De Swinhove Groep, MEE, SWOZ, Aafje en De Blije Borgh.

Er is een informatiestand waar u folders en boeken over alle vormen van dementie  kan  inzien, lenen en eventueel kunt aanschaffen.

Het Alzheimer Café is bedoeld voor partners en familie samen met de Alzheimer patiënt, maar ook voor  vrienden,  mantelzorgers, hulpverleners en al diegenen die op enigerlei wijze te maken hebben  met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van  dementie.
Ook U bent van harte welkom.

Het Alzheimer Café vindt plaats, iedere 1ste woensdag van de maand  in de Salon van Swinhove, Plantage weg 3, 3333 GZ in Zwijndrecht.
Woensdag  1 oktober  gaat de Salon om 19.00 uur open en staat de koffie klaar.
Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De entree is gratis, wel vragen we een bijdrage voor de consumpties.
Informatie mob: 06 54 665 264 of per mail: alzheimercafezwijndrecht@gmail.com
Tot ziens  in het Alzheimer café  woensdag 1 oktober.

Is de jaarlijkse collectant niet bij u aan de deur geweest? U kunt altijd overmaken op NL13INGB 000 000 2502 of in het Alzheimer Café de collectebus bijvullen. Bedankt.

Wilt u deze keer zelf collecteren tussen 2 en 8 nov.? Bel Martine Riske: 06-575 90 349 of mail haar: m.riske@alzheimer-nederland.nl

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Carla van der Slot

Swinhove

cvdslot@xs4all.nl
Deel dit bericht met je vrienden!