Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Helden Sta Op'
27sep 2014

Helden Sta Op

Zaterdag 27 september 2014, van 10:00 uur tot 14:30 uur.

Waarom christenen helden horen te zijn

Op zaterdag 27 september 2014, organiseert Nehemia Ministries een themadag met het thema ‘Helden, sta op!’. De dag bestaat uit een hoofdsessie, gevolgd door tijd van persoonlijk gebed en bediening. Daarnaast zal er keuze zijn uit drie seminars.
 
“Bestemd om vastberaden te zijn”
De themadag is bedoeld voor christenen van alle gezindten. “Als christenen zijn we bestemd om een held of heldin te zijn. In de Bijbel lezen we daar vaak over. Tijdens deze themadag willen we mensen handvatten geven om op te gaan staan in die identiteit. We geloven dat er vastberadenheid, kracht, visie en geloof vrijgezet zal worden”, aldus Bert de Haan. Hij verzorgt de mainsessie over ‘Een leger Geestvervulde gelovigen staat op’.  Hierna is er ruimte voor voorbede en bediening.
 
In de middag zijn er verschillende seminars over onder andere: ‘Uitstappen in de kracht van God’, ‘Helden in de tegenwoordigheid van God’ en ‘Routeplanner voor het leven met de heilige Geest’.
 
Themadagen
Vier keer per jaar organiseert Nehemia Ministries gratis themadagen voor gelovigen van verschillende achtergronden. De themadagen worden gemiddeld door vijfhonderd gelovigen uit het hele land bezocht.

Aanmelden en meer informatie
De themadag vindt plaats in het kerkgebouw van Nehemia Ministries aan de H.A. Lorentzstraat 5 in Zwijndrecht. De gehele dag is gratis, aanmelden is wel verplicht, dat kan via www.nehemiacollege.nl.

Contactinformatie:
Locatie: H.A. Lorentzstraat 5
Organisator: V.E.G. Nehemia
Telefoonnummer: 619 37 45
Website:http://www.nehemia.nl


Deel dit bericht met je vrienden!