vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Vrouweninlopen in wijkcentrum Xiejezo

Vrouweninlopen in wijkcentrum Xiejezo

15 augustus 2014
Van vrijdag 15 augustus 2014 tot en met vrijdag 26 december 2014
Van 09:00 uur tot en met 11:30 uur


Diverz biedt in verschillende wijkcentra een activiteit speciaal voor vrouwen aan: De vrouweninloop. Tijdens deze gezellige ochtenden ,waar vrouwen van alle leeftijden en culturen welkom zijn, wordt er met elkaar gepraat, gelachen en soms ook gehuild. De inlopen zijn een plek waar nieuwe kennismakingen en vriendschappen ontstaan of oude versterken en waar mensen hun ei kwijt kunnen en iets vinden wat ze zoeken. Soms is dat simpelweg contact met anderen, voor anderen is dat een leuke informatiebijeenkomst of iets creatiefs.
Meestal is het zo dat er de ene week alleen gepraat wordt en koffie en thee gedronken en de andere week is er een activiteit. Dit kan iets creatiefs zijn zoals koken, muziek maken of knutselen, maar ook informatie verkrijgen tijdens een voorlichting zoals bijvoorbeeld ‘wat doet de gemeenteraad’ of ‘opvoeden van pubers’. We hebben een heel breed aanbod waar meestal voor elk wel wat wils is.
De vrouweninlopen zijn te vinden in de volgende wijkcentra van diverz en op de volgende dagen en tijden:

Wijkcentrum Xiejezo: Grote Beerstraat 10: Vrijdag tussen 9.00 uur en 11.30 uur.

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Xiejezo

Grote Beerstraat 10

612 76 22

xiejezo.diverz.info
Deel dit bericht met je vrienden!