vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Vrouweninlopen in wijkcentrum KAZ

Vrouweninlopen in wijkcentrum KAZ

15 augustus 2014
Van vrijdag 15 augustus 2014 tot en met vrijdag 26 december 2014
Van 09:00 uur tot en met 11:30 uur

Vrouweninlopen in de wijkcentra van Diverz
Diverz biedt in verschillende wijkcentra een activiteit speciaal voor vrouwen aan: De vrouweninloop. Tijdens deze gezellige ochtenden ,waar vrouwen van alle leeftijden en culturen welkom zijn, wordt er met elkaar gepraat, gelachen en soms ook gehuild. De inlopen zijn een plek waar nieuwe kennismakingen en vriendschappen ontstaan of oude versterken en waar mensen hun ei kwijt kunnen en iets vinden wat ze zoeken. Soms is dat simpelweg contact met anderen, voor anderen is dat een leuke informatiebijeenkomst of iets creatiefs.
Meestal is het zo dat er de ene week alleen gepraat wordt en koffie en thee gedronken en de andere week is er een activiteit. Dit kan iets creatiefs zijn zoals koken, muziek maken of knutselen, maar ook informatie verkrijgen tijdens een voorlichting zoals bijvoorbeeld ‘wat doet de gemeenteraad’ of ‘opvoeden van pubers’. We hebben een heel breed aanbod waar meestal voor elk wel wat wils is.
De vrouweninlopen zijn te vinden in de volgende wijkcentra van diverz en op de volgende dagen en tijden:
Wijkcentrum KAZ: Karel Doormanlaan 66: Vrijdag tussen 9.00 uur en 11.30 uur.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Wijkcentrum KAZ

Karel Doormanlaan 66

06-33616675

L.vanderwal@diverz.info
Deel dit bericht met je vrienden!