Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Verpleegkundig Spreekuur'
13dec 2013

Verpleegkundig Spreekuur

Iedere vrijdag, van vrijdag 13 december 2013 tot en met vrijdag 19 december 2014, van 13:00 tot 15:00 uur.

Sinds 1 juli 2013 is het Vivera infopunt bij Aafje aan de Sportlaan 16 in Heerjansdam open.

Vivera staat voor kwaliteit van wonen en leven. Het is een keurmerk voor levensloopbestendige wijken waar mensen langer zelfstandig kunnen wonen en zelfredzaam kunnen zijn. Een wijk waar mensen onderling sociale relaties hebben en waar zorgzaamheid is voor elkaar. Waar ondersteunende voorzieningen aanwezig zijn zoals winkels, sport, cultuur, speelruimte, een wijkcentrum, zorgcentrum en zorg en diensten aan huis voor alle wijkbewoners van alle leeftijden.

Tijdens de openingsuren van het Vivera infopunt (op werkdagen van 13.00 tot 15.00 uur) is er een medewerker van Aafje aanwezig, zij informeert u over de mogelijkheden op het gebied van Wonen, Zorg en Welzijn en helpt u verder indien u ondersteuning nodig heeft.
De medewerkers kunnen u doorverwijzen naar één van de professionele organisaties (Vivera-partners) of naar één van de vele vrijwilligers organisaties. Van al deze organisaties is in de Vivera kast een folder met informatie beschikbaar die u mee naar huis kunt nemen.
Heeft u op korte termijn hulp nodig dan kan de medewerker u direct in contact brengen met een (vrijwillige) ouderenadviseur. Op vrijdagmiddag(van 13.00 tot 15.00 uur) is er ook een verpleegkundig ‘spreekuur’.

Kom voor een praatje naar het Vivera infopunt, de medewerkers bieden u graag een kop koffie en een luisterend oor aan.

Contactinformatie:
Locatie: Bij Aafje aan de Sportlaan 16
Organisator: Vivera infopunt


Deel dit bericht met je vrienden!