maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Vrouweninloop

Vrouweninloop

18 oktober 2013
Van vrijdag 18 oktober 2013 tot en met vrijdag 01 januari 2016
Van 09:00 uur tot en met 11:30 uur

Vrijdag 13 september was de start van een leuke samenwerking tussen de Gemiva-SVGgroep van de locatie Nesse/Calypso te Zwijndrecht en de vrouweninloop van Diverz. Vanaf heden zullen 2 cliënten van Calypso het vrijwilligersteam van de vrouweninloop komen versterken. Zij zullen helpen bij het koffie en thee schenken tijdens de inloopochtend en na afloop helpen met opruimen.
De vrouweninloop van Diverz wordt georganiseerd in wijkcentrum Xiejezo te Zwijndrecht op vrijdagochtend van 9.00 uur tot 11.30 uur. Hier kunnen vrouwen met allerlei culturele achtergronden elkaar gezellig ontmoeten onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Ook wordt er met regelmaat een activiteit georganiseerd. Te denken valt aan informatiebijeenkomsten en leuke workshops of bijvoorbeeld koken met elkaar.
De cliënten en begeleidster van Calypso waren na hun eerste kennismaking met de vrouweninloop erg enthousiast. Ook de vrouwen van de inloop hebben de nieuwe vrijwilligers met open armen ontvangen. We hopen dan ook op een lange en fijne samenwerking!

Deel dit bericht met je vrienden!