maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Officiële opening Muzikanten Centrum te Zwijndrecht

Officiële opening Muzikanten Centrum te Zwijndrecht

12 oktober 2013
Van 12:00 uur tot en met 17:00 uur

Het Muzikanten Centrum, nu nog Klein Mikado geheten aan de Anna Paulownastraat 3 zal a.s. zaterdag 12 oktober officieel worden geopend door wethouder Slotema.

Deze locatie, welke wordt beheerd door welzijnsorganisatie Diverz is aan de buitenkant opgeknapt door de gemeente en binnen zijn vrijwilligers en medewerkers van Diverz bezig geweest het geheel weer een goed aanzien te geven.

De locatie ademt muziek en geeft liefhebbers de gelegenheid hun talenten op het gebied van muziek verder te ontplooien. Wethouder Slotema zal om 12.00 uur via het onthullen van de nieuwe naam voor deze locatie het Muzikanten Centrum officieel openen. Vanaf dit tijdstip tot 17.00 uur zijn er muziek optredens en workshops, waaraan een ieder kan mee doen. U bent van harte welkom.

Het is de bedoeling dat er binnen het Muzikanten Centrum activiteiten plaatsvinden op het gebied van muziek. Binnen deze locatie, welke wordt beheerd door de welzijnsorganisatie Diverz, bevinden zich o.a. drie professionele oefenruimtes (studio’s), een kleine ruimte voor het opnemen van muziek en een ruimte voor overige (muzikale) activiteiten, zoals akoestisch, dans, contact en relaxen. Tevens kan gebruik worden gemaakt van aanwezige muziekinstrumenten (backline) welke zijn gesponsord door Stichting Dilemma.

Het Muzikanten Centrum gaat de gelegenheid bieden om binnen deze locatie muziek te maken en/of muzikale activiteiten te organiseren. Dit in recreatieve en educatieve sfeer. Het gebruik van het Muzikanten Centrum is niet leeftijdgebonden. Jong en oud kunnen gebruikmaken van deze locatie. Er kan binnen de oefenruimtes ongestoord muziek worden gemaakt. Afhankelijk van de vraag en het te ontwikkelen aanbod kunnen activiteiten worden georganiseerd op het gebied van workshops, talentenjachten, voorlichting, coaching en thematische projecten. De locatie biedt dus veel mogelijkheden om alleen of met anderen bezig te zijn op het gebied van muziek.

De ruimtes binnen deze locatie zijn voor een gering bedrag te huur. Het geheel is laagdrempelig van aard om zoveel mogelijk ‘muzikanten op elk niveau’ de gelegenheid te geven gebruik te maken van datgene wat deze locatie biedt.

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Diverz Muzikanten Centrum

Anna Paulownastraat 3

www.diverz.info
Deel dit bericht met je vrienden!