Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Rechtswinkel Zwijndrecht'
09okt 2013

Rechtswinkel Zwijndrecht

Iedere woensdag, van woensdag 9 oktober 2013 tot en met vrijdag 1 januari 2016, van 19:30 tot 20:30 uur.

De Stichting Rechtswinkel Zwijndrecht is opgericht in 1975 en richt zich sindsdien op het informeren van (rechts-)hulpbehoevenden. Wij informeren over rechten en plichten, en adviseren over de manier waarop en waar de cliënt aan zijn recht kan komen. 

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over het recht. U kunt hierbij denken aan vragen in verband met facturen, contracten, aansprakelijkheid, belasting, overheid, verzekering, garantie, huur, familie, arbeid, overlast, en schuldenproblematiek. 

De rechtswinkel wordt bemand door een mix van ervaren mensen en studenten. Ondanks de soms jonge rechtshulpverleners zijn de adviezen van hoge kwaliteit. Indien nodig of handig verwijzen wij u door naar een andere instantie voor gespecialiseerde hulp.

Dit kan bijvoorbeeld een advocaat zijn omdat slechts een advocaat de zaak volledig kan behandelen zoals in verband met echtscheiding, maar dat kan ook een andere gespecialiseerde instantie zijn zoals de gemeente, sociaal raadslieden of de belastingdienst. Doorgaans kunnen onze ervaren medewerkers en getalenteerde studenten direct een oplossing met u vinden voor de situatie.

Contactinformatie:
Locatie: Zwaluwstraat 1
Organisator: Wijkcentrum Kubiek
Telefoonnummer: 612 63 64
Email:kubiek@diverz.info
Website:www.diverz.info


Deel dit bericht met je vrienden!