Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Klankbord Computerclub voor Senioren'
21sep 2013

Klankbord Computerclub voor Senioren

Iedere zondag, van zaterdag 21 september 2013 tot en met vrijdag 1 januari 2016, van 13:00 tot 16:00 uur.

Zwijndrechts leukste computerclub “Klankbord” begint op 21 september aan haar 25e seizoen.  Twee  jaar geleden vonden zij een nieuwe locatie in het Klankbord aan de Klarinetsingel 3 te Zwijndrecht. Deze gezellige club, een activiteit van Diverz, houdt daar haar bijeenkomsten. Senioren van 50 tot 88 jaar helpen elkaar met computeraangelegenheden. De bijeenkomsten worden om de 14 dagen op de zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur gehouden.

Na een kopje koffie of thee is er een vragenronde, waar de antwoorden op de vragen van de leden met elkaar worden besproken. Met behulp van een beamer en een projectiescherm worden de computerbeelden overzichtelijk en voor een ieder duidelijk leesbaar weergegeven. Na de pauze, waarin er volop gelegenheid is om onder het genot van een drankje informeel met elkaar van gedachten te wisselen, wordt er regelmatig een programma gedemonstreerd en toegelicht.

Heeft u ook belangstelling voor deze club? Kom dan gezellig en vrijblijvend langs op de eerste dag van het nieuwe seizoen op 21 september om eens nader kennis te maken.
De overige club datums vindt u op onze website www.olmer.nl/club of mail voor nadere informatie naar vragen@olmer.nl   

Contactinformatie:
Locatie: Klankbord aan de Klarinetsingel 3
Organisator: Diverz
Email:vragen@olmer.nl
Website:www.olmer.nl/club


Deel dit bericht met je vrienden!