donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Vrienden- en vriendinnenweek bij O&O

Vrienden- en vriendinnenweek bij O&O

20 april 2013
Van zaterdag 20 april 2013 tot en met zaterdag 27 april 2013


De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O organiseert in het kader van de Nationale Sportweek (20 t/m 27 april) vrienden- en vriendinnenlessen. Alle leden hebben hiervoor uitnodigingen ontvangen waarmee zij hun vrienden en/of vriendinnen kunnen uitnodigen om geheel vrijblijvend deel te nemen aan deze lessen.

Het O & O-bestuur wil gedurende deze week zoveel mogelijk mensen bekend maken met wat O & O zoal kan betekenen op het gebied van bewegen. De mogelijkheden hierin zijn zeer divers en lopen uiteen van ouder-en-kind-gym tot en met bewegen voor 55+, van streetdance tot zumba en allerlei andere varianten van bewegen op muziek. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en gezellig het is om te sporten, vooral als je dat samen met een vriend of vriendin doet.

De vele bewegingsmogelijkheden (voor zowel de jeugd als voor volwassenen), alsmede verdere informatie zijn te vinden op de website. Ook kan er contact opgenomen worden met het secretariaat via het onderstaande telefoonnummer.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O

Pr. Bernhardstraat 9

078 - 619 42 30

info@o-en-o-zwijndrecht.nl www.o-en-o-zwijndrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!