donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Muzikale showavond van Celebration

Muzikale showavond van Celebration

20 april 2013
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Zaterdag 20 april organiseert de muziekvereniging Celebration een showavond in de Develhal in Zwijndrecht. In een doorlopend programma met het thema “Een leven lang muziek”, zullen de allerkleinste majorettes, de junioren, het A-peloton en de verschillende solisten hun kunnen laten zien. Uiteraard zal ook de drumfanfare diverse muziekstukken laten horen. Ook zal er een gezamenlijk optreden van heel de vereniging plaatsvinden. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijke finale. 

Kaarten zijn te verkrijgen via de website of telefonisch bij de Wim Zoutewelle 06-28397710 of Tamara van Gelder 06-23486560. Als er nog kaarten beschikbaar zijn kunt u deze op zaterdagavond voor aanvang nog aanschaffen bij de ingang van de Develhal.
 
Mocht u zin hebben om te twirlen-majoretten of een muziek instrument te willen bespelen, maar twijfelt u nog kom dan beslist naar deze uitvoering.
 
Een afwisselende muzikale avond met veel muziek en show op zaterdag 20 april in de Develhal. Zaal open om 19.30 uur, en aanvang: 20:00 uur. 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Muziekvereniging Celebration

Develhal, Parklaan 5

06-28397710

zoutewelle.w@zonnet.nl celebrationzwijndrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!