maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Zwangerschap en baby en Buitenspeelgoed beurs

Zwangerschap en baby en Buitenspeelgoed beurs

13 april 2013
Van 13:00 uur tot en met 17:00 uur

Baby, zwangerschaps en buitenspeelgoedbeurs in de wijk Nederhoven op zaterdag 13 april 2013 Zwijndrecht- Wijkvereniging Nederhoven houdt haar bekende baby- en zwangerschapsbeurs op zaterdag 13 april 2013. Nieuw is dat er nu ook buitenspeelgoed te koop zal zijn. Deze druk bezochte beurs is voor ouders een leuke manier, om met weinig geld toch voldaan weg te gaan.

Wat er zoal te koop word aangeboden is: Babykleding, babyspeelgoed, kinderwagens, boxen, kinderstoelen, bedjes en nu dus ook buitenspeelgoed zoals: fietsen, steppen en glijbanen enz. Alles moet in zeer goede staat, modieus en schoon zijn. LET OP Nieuwe Locatie : Zaal T Hoff (gebouw accerelando ) Lindtsebenedendijk 149, 3333 LB Zwijndrecht.  
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Wijkvereniging 3/4

Zaal T Hoff Lindsebenedendijk 149

www.nederhovenaktiviteiten.nl
Deel dit bericht met je vrienden!