donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Marit van Prooijen exposeert in Galerie Glas

Marit van Prooijen exposeert in Galerie Glas

13 april 2013
Van zaterdag 13 april 2013 tot en met zondag 21 april 2013


Voor haar profielwerktstuk organiseert Marit van Prooijen, leerling van het Develstein College, een expositie en daarbij een culturele avond. Op het Develsteincollege zal de culture avond gehouden worden. De expositie zal daar geopend worden door de wethouder van kunst en cultuur, dhr. E. Vissers. 

Er zullen verschillende soorten kunst te zien zijn met verschillende stijlen optredens. Er doen zeven kunstenaars mee met totaal andere werken. De optredens die er zullen plaatsvinden zal grotendeels uit verschillende soorten muziek bestaan, een dans en een monoloog van een kleinkunstenaar. Aansluitend zal de expositie twee weekenden te zien zijn in Galerie Glas +, de galerie van Mariëlle Braanker.
 
De data:
Zaterdag 13 + zaterdag 20 April 11:00-16:00 Expositie in Galerie Glas
Zondag 14 + zondag 21 April 14:00-16:30 Expositie in Galerie Glas
 
De toegang is gratis.
 

Info

Organisator:

Adres:

Marit van Prooijen

Burgemeester Doornplein 8

Deel dit bericht met je vrienden!