donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Zingen in Zwijndrecht

Zingen in Zwijndrecht

03 april 2013
Van 13:30 uur tot en met 15:00 uur

Altijd al willen zingen in een popkoor? Laat van je horen tijdens de zangworkshop ‘Zingen in Zwijndrecht’ van ToBe en leer in 10 lessen de technieken van het zingen. Je doet uiteenlopende zangoefeningen en zangspelletjes. Ook leer je hoe je tijdens het zingen kunt ademhalen, staan en bewegen. Er wordt met verschillende bekende liedjes gewerkt, van ‘Kinderen voor Kinderen’ tot musicalliedjes!

De workshopreeks start op 3 april, van 13.30 tot 15.00 uur, in Jongerencentrum Mikado te Zwijndrecht en is geschikt voor kinderen van 8 tot 13 jaar. Deze workshopreeks is ook geschikt voor kinderen die al meegedaan hebben aan de workshop ‘Zingen in een popkoor’ van ToBe Kunstcarrousel. Er wordt gebruik gemaakt van andere liedjes.

Info

Organisator:

Adres:

ToBe Kunstcarrousel

Jongerencentrum Mikado te Zwijndrecht

Deel dit bericht met je vrienden!