donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Ontdek scouting tijdens Nationale Scouting Dag 6 april

Ontdek scouting tijdens Nationale Scouting Dag 6 april

02 april 2013


Zaterdag 6 april stelt Scouting Panoord haar deuren open voor alle kinderen tussen 4 en 16 jaar om een keer een opkomst mee te beleven. Scouting hanteert het thema: ‘Laat je uitdagen en ontdek Scouting!’ En aangezien er maar 1 manier is om dat te doen, zullen  alle onderdelen en open opkomsten organiseren.

Hierbij mag iedereen geheel vrijblijvend een keertje meedraaien met het programma van die dag. Scouting staat voor: vriendschap, samenspel, spanning, buitenleven en plezier. Maar ook: verantwoord leren omgaan met elkaar en de omgeving. Kenmerkend is de groeiende zelfstandigheid naarmate de leden ouder worden totdat zij zelf hun eigen programma organiseren. En dit kan echt van alles inhouden, altijd toegespitst op de leeftijd van de kinderen. Denk bv aan avontuurlijke tochten, (grote) pionierobjecten en overnachten in een tent ergens midden in de natuur.
 
Vele activiteiten zijn mogelijk op ons eigen terrein aan het Groot Karreveld te Zwijndrecht (sportpark Bakestein). In ons clubhuis (de voormalige manege) hebben wij binnen voldoende ruimte voor uitgebreide spelen. Maar nog mooier is het buitenterrein, een omheind gebeid van grasvelden, een kampvuurkuil, een uitkijktoren en een echt avonturenterrein.
 
Op deze locatie kan elke week weer een volledig ander programma gedraaid worden zodat kinderen met verschillende activiteiten in aanraking kunnen komen. Op deze manier leren ze spelenderwijs hun interessegebieden te ontwikkelen en om te gaan met alle andere jeugdleden van de groep. 
 
Op onze website www.panoord.nl kunt u gemakkelijk de opkomsttijden terug vinden per leeftijdsgroep. Voor meer informatie over Scouting Panoord kunt u contact opnemen met Hennie Stam, telefoonnummer 078 – 619 22 02 of per e-mail: info@panoord.nl. Of kijk eens op onze vernieuwde Facebook-site.  
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Scouting Panoord

Groot Karreveld

078-6192202

info@panoord.nl www.panoord.nl
Deel dit bericht met je vrienden!